Tarieven

Bezoekersonderzoek nieuwe stijl

Doe mee en meld je nu aan!  Lees verder

Ons doel is om voor zoveel mogelijk musea een laagdrempelige oplossing te bieden voor bezoekersonderzoek. Door te kiezen voor een gestandaardiseerde aanpak kunnen we de kosten per museum relatief laag houden. We kunnen in januari 2018 starten met het nieuwe bezoekersonderzoek als minimaal 10 musea deelnemen.  

Instappen: n = 200

Heeft uw museum bezoekersaantallen die ongeveer tussen de 50.000 en 75.000 bezoekers per jaar liggen dan adviseren we de instapvariant. We meten dan twee keer per jaar en verwachten daarmee een n = 200 te realiseren. Na een half jaar ontvangt u de resultaten in excel. Aan het einde van het jaar ontvangt u daarnaast ook visuals met de jaarresultaten.

U kunt kiezen uit verschillende thema's. U kunt voor de twee metingen twee verschillende thema's uitkiezen, of twee keer hetzelfde thema. De kosten voor deze variant bedragen € 4.250, exclusief BTW.
 

Standaard: n = 400

Heeft uw museum bezoekersaantallen boven de 75.000 bezoekers per jaar dan kunt u meedoen met de standaard opzet.  We meten dan vier keer per jaar en verwachten daarmee een n = 400 (100 per kwartaal)  te realiseren. Aan het einde van het kwartaal ontvangt u de resultaten in excel. Aan het einde van het jaar ontvangt u daarnaast ook visuals met de jaarresultaten.

U kunt kiezen uit verschillende thema's. U kunt voor de vier metingen vier verschillende thema's uitkiezen, of elke keer hetzelfde thema. De kosten voor deze variant bedragen € 4.950, exclusief BTW.

Inclusief deelnemersbijeenkomst

Deelname geeft recht op het bijwonen van de deelnemersbijeenkomsten. Tijdens dit jaarlijkse event wisselen musea hun ervaringen met  bezoekersonderzoek uit. 

Wilt u deelnemen aan onze pilot? Neem dan voor januari 2018 contact op met Inge Huizenga of geef uw interesse door via ons contactformulier


Terug naar de startpagina.