Finance

De kredietcrisis heeft de financiële branche midscheeps getroffen. Niet eerder hebben zo veel aanbieders in de sector averij opgelopen. Eigenlijk is iedereen in de branche geraakt, niet in het minst door de veranderde houding van publiek, politiek en daarmee toezichthouders. De sector staat dan ook voor zeer grote uitdagingen.


Veel bedrijven nemen maatregelen in deze moeilijke economische omstandigheden. Ze halen de kaasschaaf langs de kosten en verwachten dat werknemers meer doen met minder. De marktomstandigheden waarmee financiële dienstverleners op dit moment te maken hebben, zijn echter zonder precedent. Een korte-termijn-aanpak is niet genoeg.

Specialisten

Leidraad is het centraal stellen van de klant, daar is iedereen het over eens. TNS helpt u daarbij. Wij zijn als geen ander toegerust om de financiële sector te ondersteunen bij het nemen van de juiste (marketing)beslissingen. In Nederland doen we dit met een team van ruim twintig dedicated professionals die gepokt en gemazeld zijn in de financiële sector. Wij bieden specialisten aan op onder meer de volgende terreinen (zowel retail als wholesale):

Pensioenen
Private Banking
Retail Investor


Het leeuwendeel van de bank- en verzekeringswereld schakelt TNS Finance in, evenals pensioenuitvoerders, private banks, asset managers en online brokers. Wij verrichten voor hen veelal custom made marketingonderzoek en -adviestrajecten. Daarnaast bieden wij een aantal multiclients aan, onder meer op de markt van hypotheken, pensioenen, wholesale banking, private banking, respectievelijk asset management. Voorts maken wij dankbaar gebruik van het internationale netwerk van TNS Finance-collega’s.

Meer informatie?

Reg van Steen heeft ruim twintig jaar ervaring in financiële en business-to-business-marketing. Bel direct via 
06 308 30 079 of mail naar reg.van.steen@kantar.com.