Connected Car

Automerken besteden miljoenen aan de ontwikkeling van toepassingen en diensten voor de Connected Car. Maar lopen de consumenten hier al warm voor? En wat betekenen deze ontwikkelingen voor de toekomst?

Connected Car wereldwijde studie

Connected Car

Connected Car is een wereldwijd onderzoek in 13 landen onder 8.500 consumenten die het afgelopen jaar een nieuwe auto, of een bijna nieuwe auto (jonger dan 2013), hebben aangeschaft en waarin alle grote automerken zijn vertegenwoordigd.

Connected Car studie vanaf januari 2018

Voor de studie Connected Car heeft Kantar TNS ondere andere onderzocht hoe het zit met de bekendheid, relevantie, gebruik en vertrouwen van toepassingen van de Connected Car. Met deep dives op verschillende subthema's, zoals de purchase journey, voordelen, barrières, aankoopbereidheid, welke connected services de consument nog meer zou willen en vele andere onderwerpen.

Direct op de hoogte als de resultaten beschikbaar zijn? Vul dan het onderstaande formulier in of kom naar onze round table (zie hieronder).

Woensdag 13 december: Round table

Op woensdag 13 december organiseert Kantar TNS samen met Kantar Public een round table over de Connected Car & Mobiliteit in Amsterdam. We geven een sneak peek over de inzichten uit het Connected Car onderzoek. Daarnaast gaan we in gesprek met sprekers van TomTom en KennisInstituut voor Mobiliteitsbeleid ​over thema’s als Smart Mobility, zelfrijdende auto’s, deelauto’s, elektrische auto’s en blikken we vooruit op de toekomst. 

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier >

Blog: Simplicity is key to connected complexity

Over de Connected Car studie uit 2016 schreef Vincent Groen een blog over de belangrijkste take-outs uit de studie. Lees hier 'simplicity is key to connected complexity'

Meer informatie over Connected Car of ander automotive onderzoek?


Vincent Groen
Director Automotive & lid Kantar TNS Automotive Global Steering Committee

m 06 53 64 58 71
Vincent.Groen@kantartns.com