Social Media en survey onderzoek: een krachtige combinatie

Steeds meer mensen delen hun ervaringen via social media. Dit maakt het een rijke bron voor customer feedback. Een bron die nog steeds groeit in omvang en belang. Maar... hoe interpreteer je deze vorm van customer feedback? Wat is de juiste context voor deze signalen? En hoe gebruik je deze feedback om je organisatie te optimaliseren? 

 

Structuur in social media data

Wij geloven dat de krachtigste insights worden gevonden door klantfeedback uit social media en regulier onderzoek met elkaar te combineren. Juist door het combineren wordt de informatie uit beide bronnen optimaal benut. 

We gebruiken bewezen concepten uit customer experience onderzoek voor de analyse en duiding van ongestructureerde social media data. Door de inzet van onze solution TRI*M bent u nog beter in staat om de ervaringen van uw klanten te begrijpen en te gebruiken om uw business performance te verbeteren.

Onderzoek en social media, een krachtige combinatie

social media onderzoek
 

Meer weten?

Onlangs organiseerde TNS een global webinar over socialTRI*M. U kunt het social TRI*M webinar nu downloaden via de global website van TNS. Is uw interesse gewekt? Bel vandaag nog met één van onze Customer Experience specialisten of leg uw vraag voor via ons offerteformulier.