Shopper Decisions: vergroten van categorie- en merkconversie in de schappen

Uit onderzoek blijkt dat het voor shoppers lastig is om een gewenst product te vinden in de schappen. Met als resultaat: frustratie. Als u wilt voorkomen dat uw klanten uw merk niet kunnen vinden is het beperken van deze frustratie cruciaal. Helder inzicht in het beslissings- en zoekgedrag van shoppers is daarvoor onmisbaar. 

categorie- en merkconversie vegroten
TNS Shopper Decisions is speciaal ontwikkeld om aan de hand van in-store onderzoek uw merchandising en communicatie in de winkel te verbeteren. Aan de hand van vier elementen wordt de categorieaankoop in kaart gebracht:
  • Planning: wanneer is de aankoopbeslissing genomen?
  • Zoeken: hoe is de aankoopbeslissing genomen?
  • Selectie: waarom is het product gekozen?
  • Aankoop: welk product is gekocht naar aanleiding van de beslissing?

 Wat levert Shopper Decisions u op?

  • Inzicht in het zoekgedrag en de aankoopbeslissing van shoppers in de winkel. Wanneer, waar en hoe worden beslissingen in de winkel genomen?
  • Advies over hoe u uw merchandising en communicatie in de winkel kunt verbeteren. Met als resultaat: groei van de totale categorie en een hogere conversie van uw merk.

Wilt u weten hoe u uw categorie- en merkconversie in de schappen kan vergroten? 

Marijke-Guldemond-director-branding-communication.jpgAls Director Branding, Communication & Shopper zet Marijke Guldemond haar kennis, kunde en ervaring al dik 10 jaar voor tal van opdrachtgevers in. Ze weet precies wat wel en niet werkt in verschillende branches. Doordachte communicatiecampagnes doen haar hart sneller kloppen. Net als het geven van actionable advies waarmee u meteen aan de slag kunt. Bel 06 430 67 213 of mail Marijke.Guldemond@kantartns.com