TNS stelt Anne Rayner aan als Global Head of Communications Research

Gepubliceerd: 29-09-2015

Anne_Rayner.pngTNS heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Anne Rayner als Global Head of Communications Research. In haar nieuwe rol is Anne vanuit thuisbasis Sydney verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de groeistrategie van het wereldwijde communicatieonderzoek van het bedrijf.


Anne kwam in 2002 bij TNS werken, en was tot voor kort regionaal directeur van Asia Pacific Brand Equity and Communications. Ze speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van een samenwerkingsverband tussen merkexperts en het versterken van de awareness voor TNS bij klanten op dat gebied.

Anne brengt meer dan 15 jaar ervaring in branding en communicatie mee, met name op het gebied van digitaal en social media-onderzoek. Ze is gespecialiseerd in brand tracking, touchpoint onderzoek en communicatie-evaluatie. Zij werkte voor verschillende branches, waaronder FMCG, technologie, automotive, financiën, gezondheid, reizen en vrijetijdsbesteding.

Rosie Hawkins, Global Head of Brand & Communication: 'Ik heet Anne van harte welkom welkom in haar nieuwe rol. De communicatiewereld verandert snel en aangezien Anne een enorme ervaring combineert met een vooruitziende blik is zij dé aangewezen persoon om het communicatieonderzoek binnen TNS op een nog hoger plan te trekken. Voor nog meer impact bij onze klanten.'

Over haar benoeming zegt Anne Rayner: 'Het is een spannende tijd om onderdeel uit te maken van TNS. TNS is heel innovatief, heeft een ondernemende cultuur en ongelooflijke vakmensen wereldwijd. We hebben een fantastische expertise op het gebied van kwalitatief en media-onderzoek en ik kijk ernaar uit om ons aanbod op dit gebied verder uit te breiden. Denk aan de integratie van sociale en enquête-gegevens, mediaoptimalisering en ROI.'