WhatApp voor bedrijven

Gepubliceerd: 01-04-2016

WhatsApp als servicekanaal. Steeds meer organisaties zijn ermee aan het experimenteren en proberen manieren te vinden om hun klanten ook via Whatsapp optimaal te bedienen. Maar is het wel geschikt voor elke organisatie? En zit de consument erop te wachten? 
 
WhatsApp customer service
 
Whatsapp voor bedrijven vanuit het consumentenperspectief
Op donderdag 10 maart 2016 waren Debby van Adrichem en Job van den Berg aanwezig op het Frankwatching event 'WhatsApp voor bedrijven' Zij deelden onze lessons learned over het perspectief van de consument op het gebruik van WhatsApp als servicekanaal. Want ondanks het feit dat consumenten WhatsApp veelvuldig gebruiken, is het de vraag of je er als organisatie wel mee moet beginnen. De inzet van WhatsApp is maatwerk en is geen generiek kanaal. Voor organisaties is het belangrijk om aan verwachtingsmanagement te doen, als je met WhatsApp als servicekanaal begint. Geef bijvoorbeeld duidelijk aan wanneer je 'WhatsApp-desk' bemand is en consumenten hun vragen kunnen appen. 
 
Lees ook onze andere nieuwsberichten over WhatsApp:
De volledige presentatie van Debby en Job is terug te vinden op Slideshare. Benieuwd naar de dag zelf, bekijk dan de sfeerimpressie van het evenement hieronder.