Nominatie voor MOAward!

Gepubliceerd: 19-04-2016

Job van den Berg is genomineerd voor de MOAward in de categorie 'Bureauonderzoeker van het jaar'. De MOAwards worden uitgereikt aan onderzoekers en onderzoekbureaus die zich in het afgelopen jaar op één of andere wijze in positieve zin hebben onderscheiden op het gebied van marktonderzoek en marketing intelligence.

Over de nominatie zegt de MOA: 
'Job van den Berg werkt inmiddels vier jaar binnen TNS NIPO en heeft daar duidelijk zijn meerwaarde getoond.'
 
Job van den Berg heeft meerdere nieuwe tools ontwikkeld, zoals de toepassing van Geo-triggered surveys, Whatsapp voor Research en een online experimenteel platform voor wetenschappelijk onderzoek. Tegelijkertijd is hij er ook in geslaagd om deze tools commercieel te vermarkten. 
 
Binnen TNS wordt hij ook internationaal geroemd om het ontwikkelen van nieuwe methoden en zijn focus op new business . Hij heeft een aanstekelijk enthousiasme en brengt veel vakinhoudelijke kennis. Job slaat bruggen tussen wetenschap, geavanceerde methoden van onderzoek, innovatie en commercie. Hij begeleidt studenten, geeft colleges en schrijft wetenschappelijke publicaties. Daarnaast was hij ook te horen op BNR Radio en draagt hij het onderzoekvak verder uit via artikelen, presentaties en seminars.'
 
Job van den Berg over zijn nominatie:
'Ik ben blij met de nominatie voor Bureauonderzoeker van het Jaar. Bij TNS NIPO krijg ik de kans om in te springen op nieuwe technologieën en deze samen met klanten in te zetten om zo tot betere inzichten te komen. Een hele eer om genomineerd te zijn!'

De MOAwards 2016 worden uitgereikt tijdens de MOA Beachparty op woensdag 8 juni vanaf 18.00 uur bij Beachclub Vooges in Zandvoort.