Live webcast van BrandZ™ Top 100 Most Valuable Global Brands 2015

Gepubliceerd: 21-05-2015

U bent van harte uitgenodigd voor de live webcast van...




BrandZ™ Top 100 Most Valuable Global Brands 2015

WOENSDAG 27 MEI 2015

De jaarlijkse ranglijst WPP BrandZ™ Top 100 Most Valuable Global Brands, geproduceerd door
Millward Brown, wordt gelanceerd op woensdag 27 mei, wanneer de Financial Times de
BrandZ™ Top 100 Most Valuable Global Brands wereldwijd gaat publiceren in een speciale bijlage.

2015 is een bijzonder jaar vanwege de viering van het 10-jarig jubileum van de BrandZ™ Global Ranking. Naast de bekendmaking van de resultaten en analyses voor dit jaar zal gekeken worden naar de trends van de afgelopen tien jaar en de belangrijkste constateringen voor het verhogen van merkwaarde.

Het onderzoek trekt de aandacht van media en klanten wereldwijd. Om er zeker van te zijn dat u de resultaten en inzichten ontvangt, hebben we op woensdag 27 mei exclusieve WPP briefingsessies georganiseerd via een webcast.

U kunt de tijd kiezen die voor u meest geschikt is - het enige wat u nodig heeft om mee te doen is een computer, internetverbinding en speakers.

SCHEMA - WOENSDAG 27 MEI De briefing duurt 90 minuten
Azië 08.30 BST (Londen) 15.30 HKT (Hongkong, Shanghai)
Europa 10.30 BST (Londen) 11.30 CEST (Parijs)
VS Oostkust 14.30 BST (Londen) 09.30 EDT (New York)
VS Westkust 18.00 BST (Londen) 10.00 PDT (Los Angeles)
RESERVEER UW PLAATS NU www.thestorewppbriefing.com//110/wpp
 
SPECIALE KLANTENBRIEFING - WOENSDAG 27 MEI De briefing duurt 60 minuten
16.30 BST (Londen) 17.30 CEST (Parijs) 11.30 EDT (New York)
RESERVEER UW PLAATS NU www.thestorewppbriefing.com//110/client

De ruimte is beperkt, dus schrijft u zich nu in!

Het staat u vrij deze uitnodiging te delen met uw collega's en klanten die mogelijk interesse hebben.