Mathilde Beljaarts nieuwe Client Director Kantar TNS

Gepubliceerd: 25-07-2017

Per 1 juli is Mathilde Beljaarts gestart als Client Director bij Kantar TNS. Beljaarts neemt meer dan twintig jaar aan expertise op het gebied van Consumer Intelligence en Consultancy mee naar onze organisatie.

Mathilde Beljaarts heeft veel ervaring aan zowel bureau- als klantzijde. Internationaal onderzoek voor productontwikkeling en innovatie loopt daarbij als een rode draad door haar carrière.

In haar recente rol als Global Head of Marketing Intelligence bij Philips, was zij verantwoordelijk voor al het onderzoek op het gebied van productontwikkeling en innovatie binnen de Personal Care categorie. Aan bureauzijde deed zij ook veel FMCG onderzoek, o.a. als Business Unit Director NPD en Innovatie bij MetrixLab.
 
Beljaarts: ‘Ik zie bij de collega’s binnen Kantar TNS een enorme gedrevenheid om klanten verder te helpen. Met Kantar als moederbedrijf hebben we bovendien toegang tot een breed netwerk van specialisten en een breed scala aan gevalideerde innovatieve onderzoekstechnologieën. Hiermee kunnen we onze klanten echt helpen om sterke proposities te ontwikkelen en die succesvol te introduceren. Ik kijk dan ook heel erg uit naar deze nieuwe uitdaging!’

https://www.linkedin.com/in/mathilde-beljaarts-b008491/
https://twitter.com/tilb


Meer informatie?
 
Machteld Gelderland
Communicatieadviseur & Persvoorlichter
 
T     +31 (0) 20 5225 898
M    +31 (0) 6 22 44 72 44