Inschrijving seminar Gedrag Ontrafeld geopend

Gepubliceerd: 07-03-2016

Over een paar weken organiseren we het interactieve seminar Gedrag Ontrafeld. Het belooft een inspirerende middag te worden met interactieve sessies, theoretsche kaders en een scherpe praktijkcase van Sectorinstituut Transport en logistiek. En u kunt zich nu aanmelden!

                          

U bent al heel goed bezig met gedragsbeïnvloeding. U weet wat er speelt onder uw doelgroep, welk gedrag ze vertoont, en wat daarin niet helemaal gaat zoals u het zou willen zien. Toch is het daadwerkelijk bijsturen van gedrag een pittige klus. Vaak is uw doelgroep al wel bewust van het gewenste gedrag, maar bestaan er - bewuste en onbewuste - barrières om het gedrag ook daadwerkelijk uit te voeren. 

Wij herkennen de materie en de vastlopers in gedragsveranderingstrajecten als geen ander. In onze onderzoekspraktijk houden we ons dagelijks bezig met de evaluatie van interventies en het ontrafelen van gedrag. Actuele inzichten uit bijvoorbeeld het werk van Kahneman hebben ertoe geleid dat we ook onbewust gedrag in kaart brengen. De combinatie zorgt dat we komen tot inzichten en passende interventies.

We nodigen u van harte uit om dit proces met ons mee te maken tijdens een interactief seminar op donderdag 31 maart. Ervaar zelf wat onze gedragsmodellen voor u kunnen betekenen.

'U gaat naar huis met een denkkader om gedrag te kunnen beïnvloeden, om straks de juiste interventies te ontwikkelen voor de juiste mensen.'