Het moment dat er voor elke gelegenheid een frisdrank is

Gepubliceerd: 07-08-2017

Een muur van kleuren en verschillende smaken komt je tegemoet als je in de supermarkt naar het frisdrankschap loopt. De tijd dat consumenten konden kiezen tussen een cola, limonade of water is allang voorbij.

Groei-vinden-voor-frisdrankmerken.png

Door forse concurrentie en consumenten die steeds meer op zoek zijn naar nieuwe, spannende smaken moeten frisdrankmerken nieuwe momenten van groei vinden. Waar zijn deze momenten te vinden?

Een gezonde levensstijl wordt steeds belangrijker voor veel consumenten. E-nummers, toegevoegde suikers en kunstmatige kleuren worden met groeiende argwaan bekeken. Frisdrankmerken moeten zich aanpassen om deze – health concious – doelgroep te behouden.

Paper Boat Beverages uit India speelt in op de behoefte aan authenticiteit door frisdranken met traditionele recepten te maken, zoals ‘Aam panna’ gebaseerd op groene mango. Een eigentijdse en handzame verpakking zorgt ervoor dat ze een aantrekkelijke keuze zijn als dorstlesser ‘on the go’.Innoveren met verpakkingen is een manier waarmee ook andere frisdrankmerken zich willen onderscheiden. De compacte SQUASH’D flessen van Robinson’s zijn gericht op consumenten met een actieve lifestyle en die gezonder willen leven door meer water te drinken, maar wel graag smaakvolle opties willen. SQUASH’D biedt deze groep op elk moment van de dag de mogelijkheid om hun water een smaak te geven. Of ze nou op kantoor of onderweg naar de sportschool zijn.

Vul het formulier in om erachter te komen welke merken nog meer weten te verfrissen!


Ja, informeer mij over Kantar events en webinars
Ja, hou mij op de hoogte van algemeen nieuws, introducties etc van Kantar.

Meer weten over onze oplossingen voor innovatie en productontwikkeling? Neem contact op met:


Frans van der Horst - Director Customer Insights & InnovationFrans van der Horst
Director Innovation & Product Development
e Frans.van.der.Horst@kantartns.com
t  06 483 14 070