Aan de slag met Future of Tracking

Gepubliceerd: 09-11-2016

Donderdag 3 november was het zo ver: ons Future of Tracking event. De middag startte met een korte introductie van Bram van Schaik, CEO Kantar Insights over de future van Kantar.  Daarna gingen we in een intieme setting met klanten aan de slag. 

 

Frans van der Horst, Senior Client Director gaf een kijkje in de toekomst van onderzoek als geheel. ‘Experimenteren’ is daarbij erg belangrijk, we moeten als onderzoekers af van vertrouwde en vernieuwing omarmen.


Daarna nam Marijke Guldemond, Director Branding & Communication het stokje over door een toelichting te geven op onze visie op tracking onderzoek.‘Niets doen, is geen optie’ was onze boodschap.
Verkort je trackers door meer gebruik te maken van bestaande (o.a social) data en experimenteer met modules en modelling. Het verhaal ging er goed in, er werd driftig meegeschreven. Als laatste ging Michael Jansen van Bannerconnect (onderdeel van Kantar en onze partner in cookietracking en digital mindset targetting) in op de toekomst van digital communication. Een onderdeel waarin ook veel interesse was. 

Daarna bespraken we in een groepsdiscussie de uitdagingen waarvoor iedereen zich gesteld ziet. Er vonden goede diepgaande gesprekken plaats. De middag werd afgesloten met een informele borrel waar de deelnemers rustig konden napraten over de opgedane inzichten.

Al met al een zeer geslaagd evenement. Klanten waardeerden de intieme setting en de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. 

Meer informatie over onze visie op de toekomst van tracking, lees dan de blog van Marijke:  4-tips-om-je-brand-tracker-toekomst-proof-te-maken 

Of lees verder op onze campagnepagina: The Future of Tracking.