FIRA rating voor TNS NIPO

Gepubliceerd: 16-11-2012


Sinds 15 november is TNS NIPO in het bezit van een bronzen rating (certificering) op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent dat wij de beginselen van duurzaamheid onderschrijven (commitment). Daarnaast maken wij onze waardeketen inzichtelijk en geven wij aan wat ons bedrijf al bereikt heeft op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en nog ambieert (improvement plans).
 
Deze certificering is in handen van FIRA, een onafhankelijk instituut dat duurzaamheidsinformatie toetst en alle informatie interpreteert zodat die betrouwbaar en begrijpelijk is. Inkopers kunnen online de duurzaamheidsprestaties van leveranciers zoals TNS NIPO bekijken, vergelijken (op basis van het FIRA Rating System dat van brons tot platina loopt) en zo de meest geschikte leveranciers selecteren.
 
Op de FIRA website zijn onze duurzaamheidsprestaties in te zien. Via de volgende link kunt u de CSR Scorecard bekijken die inzicht geeft in onze prestaties op de belangrijkste MVO-issues voor ons bedrijf: fira.nl/rating-inkoopmodules.

Mocht u nog vragen hebben over deze certificering, neem dan contact op met Jacqueline Kappe, Quality director, TNS NIPO via 020 – 5225 952 of Jacqueline.Kappe@tns-nipo.com