Directeur TNS NIPO Bart Nauta nieuwe voorzitter MOA

Gepubliceerd: 13-05-2014

Bart Nauta is door de algemene ledenvergadering van de MOA gekozen tot haar nieuwe voorzitter. Op dinsdag 13 mei nam de CEO van TNS NIPO het stokje over van Pieter Paul Verheggen. Verheggen (CEO Motivaction International) was twaalf jaar lang voorzitter van MOA, Center for Information Based Decision Making & Marketing Research. Tijdens het mini- symposium ter afscheid van Verheggen werd bekendgemaakt dat Bart Nauta de nieuwe voorzitter wordt. 

Nauta was al actief binnen de MOA als bestuurslid van de Research Keurmerk Groep. Hij was onder meer nauw betrokken bij de kwaliteitsstandaard voor 'Digital Analytics'.

Bart Nauta: 'Ik vind het fantastisch dat ik gekozen ben tot voorzitter van de MOA. Onder het voorzitterschap van Pieter Paul Verheggen en MOA Bureaudirecteur Wim van Slooten is de MOA uitgegroeid tot een bloeiende vereniging. De onderwijsagenda is goed gevuld en het jaarlijkse Marketing Insights & Big Data Event (het MIE) is een must voor onderzoekers en marketeers. 
De uitdaging is om dit succes de komende jaren te evenaren of zelfs te overtreffen. Saai zal het in ieder geval niet worden met actuele thema’s rond Big Data, zoals data-integriteit, veiligheid en privacy. Meer data betekent niet per definitie een betere beslissing. Daarvoor zijn kennis van het issue van de opdrachtgever en een juiste analyse van de data essentieel. Vandaar: MOA, Center for Information Based Decision Making & Marketing Research.'

 
Het MOA Bestuur is nu als volgt samengesteld:
Bart Nauta – TNS NIPO – voorzitter
Luud Zanoni – 2gather B.V. – penningmeester
Remco Frerichs – Team Vier B.V.
Hester van Herk – VU University Amsterdam
Jo van Kruchten – Belastingdienst
Bart Pluis – Panelclix
Barbara van Norden – Sanoma Uitgevers
Carlo Stokx – Synovate
Jan Zwang – Vodafone Nederland

Hier leest u meer over het het nieuwe voorztterschap van de MOA.