Binnen zeven werkdagen een nieuw concept?

Gepubliceerd: 14-04-2016

Snelheid is voor organisaties essentieel om concurrentievoordeel te behouden. Dit geldt zeker voor product- en conceptontwikkeling. Voor organisaties die hun innovatie-trajecten willen verkorten maar toch de kwaliteit willen behouden is er nu Seven.

productontwikkeling en conceptontwikkeling in zeven dagen
Wat is Seven?
Seven omvat het hele innovatietraject waarbij binnen zeven werkdagen één of meerdere nieuwe concepten worden opgeleverd. Hiermee kunt u sneller innoveren met behoud van kwaliteit.

Hoe werkt Seven?
Het startpunt vormen echte consumenteninzichten die als basis dienen voor de ideation fase, waarin ideeën worden omgezet in vernieuwende concepten. Met een doorgronde testfase worden die concepten geselecteerd die de meeste kans bieden op een succesvolle marktintroductie. En dit alles in maar zeven werkdagen! 

Frans van der Horst, Director Innovation & Product Development over Seven:Director Innovation & Product Development

"Seven is een niet meer dan logische evolutie om snel tot succesvolle innovaties te komen. Innovaties die zijn gebaseerd op de echte behoeften van de doelgroep. Snelheid is geboden om de concurrentie voor te blijven. Geweldig dan ook dat we nu met Seven een tool in huis hebben, waarmee je in slechts zeven dagen tot een succesvol concept komt.

Het betrekken van de juiste mensen is daarin cruciaal. Intern doen we dat door een multidisciplinair team bij elkaar te brengen en extern door de juiste 'creative minds' vanuit de hele wereld in te zetten. Met als kers op de taart een check om te bepalen welke ideeën werkelijk waarde toevoegen aan de bestaande business. Seven: een mix van creativiteit en discipline met als eindresultaat gegarandeerd succesvolle ideeën."


Carol Ansara, director Qualitative Research over Seven:Director Qualitative Research

"What if we could move from insight to winning concept in only 7 days? This is t
he challenge that TNS has embraced and the result is just that – Seven.  7 days to a WINNING concept!

At TNS NIPO we are proud to be one of only 10 teams in the world with the skill set and capability to run the Seven method. Combining the skills of a multi-disciplinary team of marketing, research and creative expertise, a proven POV in generating winning concepts and an express method of evaluation, Seven has the ability to change the game – rather than face the disruption in your market place, create it!"

Wilt u meer weten over Seven of een pilot laten uitvoeren?

Kijk dan snel op de productpagina van Seven.