Maak kennis met: Bram van Schaik

Kenniscentrum

Bram van Schaik op Twitter

Bram76 Ben jij een ervaren projectmanager en heb je ervaring in de marktonderzoeksbranche? https://t.co/GnP3qTn91v - 5 dagen geleden
Bram76 Uks 10 most highest valued brands #BrandZUK @BrandZRankings https://t.co/vS0GqEXoNF - 22 dagen geleden
Bram76 Wil jij topmerken helpen de klant ECHT en DUURZAAM te raken op basis van insights? Unieke opportunity in het beste c…https://t.co/MCggLtWajW - 32 dagen geleden
CEO Kantar Consumer Insights Netherlands

Met meer dan vijftien jaar ervaring in marktonderzoek, helpt Bram organisaties graag met het realiseren van hun marketingdoelstellingen. Bram is in het bijzonder geïnteresseerd in de impact van de digitale evolutie op onderzoek.

Telefoon: 06 518 23 140
 
 

Seminars en events

Op 1 februari 2017 presenteerde Bram samen met Judith ten Bokkel: 'Connected Life - De Connected Consumer heeft last van ons: let’s change now' op MIE 2017. Met alle kennis die we hebben, maken we de Connected Consumer nog steeds niet gelukkig. Met Connected Life, de grootste studie naar de Connected Consumer wereldwijd, wil Kantar TNS dit helpen veranderen. 


In 2016 was Bram gastheer en presentator van het TNS event: Marketing to the connected consumer. Een event over de uitdaging van de marketeer om een consistente merkbeleving te leveren over de verschillende kanalen heen.


Actuele blogs & artikelen

Rechte rug dankzij Voice (Column Clou 84)
Better together
Rijden zonder stuur