Sparkling at Sixty

Direct inschrijven

Programma

12.45 uur Ontvangst met lunch
 
13.30 uur Welkom door dagvoorzitter: Femke Veenstra
 
13.45 uur Arjan in't Veld van Bureauvijftig: Doelgroep in perspectief 
Arjan gaat tijdens zijn presentatie in op wat deze consumentengroep karakteriseert. Wie zijn ze, wat doen ze en waar liggen voor u de kansen om op deze doelgroep in te spelen? Hoe willen ze benaderd worden en op welke producten zitten ze te wachten?
 
14.15 uur Best Practices
Fonterra en Carezzo presenteren hun ervaringen met het ontwikkelen van producten voor een oudere doelgroep. 
14.45 uur

Zelf ervaren: wat betekent het om een babyboomer te zijn? Wat gebeurt er met uw geur en smaak? Wat betekent ouder zijn voor uw bewegingsvrijheid?

15.45 uur Pauze
 
16:00 Frans van der Horst van TNS NIPO presenteert:  TNS Connected Life
Frans presenteert u resultaten uit het wereldwijde TNS onderzoek naar digitaal gedrag: Connected Life.  De focus ligt  op het het online gedrag van de oudere doelgroep. Inzichten die u kunt gebruiken om uw omni-channel strategie voor deze doelgroep in te richten.
 
16.30 Esmée Doets van Wageningen UR: in gesprek met de doelgroep
Esmée Doets presenteert het SenTo panel; senioren consumentenpanel. Het SenTo-panel geeft inzicht in voedselkeuzes, productbeleving en eetgedrag van oudere consumenten. Inzichten die u kunt gebruiken voor het gericht ontwikkelen van de producten, met een grotere kans van slagen. Esmée gaat in op de typen onderzoek die gedaan kunnen worden en wat u hier mee kunt.
 
17.00  Wrap up
 
17.15 Borrel
 

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor dit gratis event beschikbaar. Schrijf u nu in>>