Formulieren
Kenniscentrum

Programma seminar: Building Irresistible Brands

13.00 uur: Inloop                                                                     English

13.30 uur: start programma 

Een onweerstaanbaar merk in 8 stappen - Saskia Brocx, Brand Strategy Consultant TNS NIPO

Saskia Brocx onthult de 8 drivers achter een onweerstaanbaar merk. Er zijn veel populaire merken, maar er zijn er maar een paar die echt een magnetische, onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben. Nieuw onderzoek van TNS onthult hoe uw merk ook onweerstaanbaar kan zijn – en waarom dat belangrijk is.

Case FBTO - Ellen van Wezel, Marketing Manager FBTO

Ellen van Wezel vertelt hoe FBTO aan de slag is gegaan met de concepten van onweerstaanbaarheid. Aan de hand van concrete voorbeelden laat Ellen zien hoe FBTO de communicatie en dienstverlening naar haar doelgroep aanpakt. En niet zonder resultaat! FBTO werd in 2013 uitgeroepen tot de klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland.

Johnnie Walker - Elian Swinkels, Innovation & Branding Consultant TNS NIPO

Johnnie Walker, het grootste merk Schotse whisky ter wereld, is een voorbeeld van een merk waar alle 8 drivers goed zijn ingevuld. Het is écht een onweerstaanbaar merk! Elian Swinkels brengt de drivers tot leven aan de hand van deze onweerstaanbare case. 

Interactief aan de slag met onweerstaanbaarheid 

Onder begeleiding van de merkstrategen van TNS NIPO gaat u zelf aan de slag met het thema. Leer hoe deze aanpak voor uw merk kan werken.

16.30 - 18.00 uur: Borrel