Programma seminar: Ontcijfer de unieke KlantCode

Datum: dinsdag 13 mei 2014.
Tijd: 13.30uur. Inloop vanaf 13.00uur. 
Locatie: TNS NIPO, Grote Bickersstraat 74,  Amsterdam

13.00uur - inloop

13.30uur - start programma

Ontcijfer de unieke KlantCode: een nieuwe kijk op Customer Experience 

We willen u graag onze nieuwe visie presenteren op het meten van Customer Experience, waarbij de context belangrijker is dan ooit. In deze visie staat een optimale balans tussen het inspelen op klantbehoeften én winstgevende groei voor uw bedrijf centraal. U hoeft als bedrijf niet in alles uit te blinken. Waar zitten uw quick wins en risico’s? Wij ontcijferen de KlantCode voor u.

<< Eric Sondervan, Director Customer Experience TNS NIPO
         Kelvin van der Doe, Research Executive TNS NIPO >>

Écht succesvol zijn? Begin bij uw medewerkers

Driessen HRM en TNS NIPO leveren het bewijs. Wil je als organisatie écht succesvol zijn? Begin dan bij je medewerkers. Wat maakt hen gelukkig? Wat drijft hen? Waardoor zijn ze geïnspireerd? Alleen dan kunt u écht het verschil maken en klanten een onvergetelijke ervaring bezorgen. In deze interactieve presentatie nemen wij u mee in de wereld van Driessen. Een wereld waarin alles mogelijk lijkt en inspirerend leiderschap, een duidelijke visie en werkplezier centraal staan.
 
<< Jeroen Driessen, Directeur Driessen HRM

         Nic Huiskes, Senior Research Consultant TNS NIPO >>


 


Van start tot landing: Mystery Shopping bij AIR FRANCE KLM

Binnen de luchtvaartbranche is klantgerichtheid een belangrijk strategisch thema. Veelal wordt daarbij mystery shopping onderzoek ingezet waarbij traditioneel professionele mystery shoppers worden ingeschakeld om op specifieke vluchten de dienstverlening te evalueren. AIR FRANCE KLM is in 2013 de uitdaging aangegaan om haar mystery shopping onderzoek naar de 21e eeuw te brengen. Echte klanten in plaats van ingehuurde professionals. Het gehele netwerk in plaats van een vooraf bepaalde steekproef. Een speciaal ontworpen app in plaats van een papieren checklist. TNS NIPO en AIR FRANCE KLM vertellen hoe zij met dit, binnen de luchtvaartsector innovatieve concept, customer centricity naar een nieuw niveau hebben gebracht.

 

<< Frederic van Nierop, Quality Manager AIR FRANCE KLM         Martijn van Keulen, Account Director TNS NIPO >> 


16.30uur - borrel


Aanmelden? Meld u hier aan.