YACHT bekent kleur - tips voor succesvol positioneren

Workshop | woensdag 1 februari | Ronde 4 | 13.45 - 14.30 uur
 

Over de presentatie


Praktijkcase over de kracht van positioneren. Arbeidsbemiddeling wordt in toenemende mate gezien als een commodity. Het is essentieel je te onderscheiden van je concurrenten. 

Randstad Groep Nederland (RGN) koos daarom voor elk van haar merken Randstad, Tempo Team en YACHT een unieke positionering, gebaseerd op emotie. Wij laten zien welke stappen RGN heeft gezet om YACHT een eigen karakter te geven.
Over de sprekers

Mariƫlle Kakebeeke, brandmanager Yacht
MariĆ«lle Kakebeeke is als brandmanager van Yacht verantwoordelijk voor de herpositionering, merkstrategie en activatie. Zij heeft brede ervaring op het gebied van marketing & communicatie bij onder andere ABN AMRO, Nuon en Albelli. 
 
Marijke Guldemond, Directeur Branding & Communication bij Kantar TNS

Is binnen Kantar TNS hoofdverantwoordelijk voor onderzoek naar merken en reclame. Spart met opdrachtgevers over hun issues en adviseert over oplossingen. Geeft regelmatig workshops op seminars en publiceert blogs. Werkt voor verschillende opdrachtgevers, zoals Randstad Group, Perfetti van Melle, ABN AMRO, Liberty Global en Heineken aan merk- & communicatietrackers, pre- & posttests en positioneringsstudies.
Meer weten over Marijke Guldemond? 
 

Meer over het MIE


Kijk voor meer informatie over het MIE en het volledige programma op www.mie.nl