X4 Amsterdam 
Op dinsdag 4 juni stond Kantar op het X4 Event van Qualtrics in Amsterdam met de presentatie CX+: hoe kunt u de kloof tussen merkbelofte en klantbeleving dichten?  

Kantar is de eerste die een grootscheeps onderzoek in Nederland heeft uitgevoerd naar wat wij CX+ noemen: we vroegen Nederlanders niet alleen naar hun verwachtingen van bancaire dienstverleners, maar ook naar hun daadwerkelijke klantervaringen. Iedereen weet inmiddels wel hoe belangrijk een uitstekende customer experience is, maar onze CX+ Index laat duidelijk zien dat een organisatie pas echt klantgericht is, als de customer experience in lijn is met de merkbelofte.

Kantar voert het CX+ onderzoek wereldwijd uit en verzamelt zo steeds meer best practices uit binnen- en buitenland.

CX+: hoe kunt u de kloof tussen merkbelofte en klantbeleving dichten? 

Tijdens onze presentatie op het X4 Event gebruikten we aansprekende voorbeelden en onderzoek uit allerlei sectoren om te laten zien hoe je de silo's tussen merk en CX kunt slechten. Ook gaven we praktische tips over hoe jouw organisatie de kloof kan dichten en laten we zien wat dat je op kan leveren. 

Over ‘X4 in Amsterdam’

Op het X4 event, dat plaatsvond vanwege het enorme succes van vorig jaar, in het Compagnie Theater in Amsterdam kwamen verhalen van de grootste Nederlandse merken en XM leiders bij elkaar. Het werd een inspirerende dag vol met 'wow' momenten om collega's en klanten mee te inspireren. 

Over onze spreker


Niels Berndsen
Niels Berndsen is Regional Director CX. Niels heeft meer dan 20 jaar ervaring in CX in zeer uiteenlopende sectoren en gelooft dat CX veel beter kan - zeker als het in lijn is met de merkbeloften. Hij is een frequent spreker, blogger en columnist over alles wat met CX te maken heeft.