Verleid de Shopper vanuit de kracht van je merk

Masterclass | woensdag 3 februari


Over de masterclass

Groei. We willen het allemaal. Maar hoe bereik je dat op de (online) winkelvloer? ‘Beleving’, ‘experience’, ‘verleiding’… het klinkt als de heilige graal. Maar de vraag blijft: Wat betekent dit voor jouw categorie en merk? Tijdens deze interactieve masterclass in samenwerking met Eveline van Acquoij van EvAdvies leer je hoe je vanuit de positionering van je merk een passende doorvertaling maakt naar activatie op de winkelvloer. Oftewel: de ultieme verleiding!


 


Over de sprekers

Eveline van Acquoij
Eveline van Acquoij helpt fabrikanten hun klanten beter begrijpen. Zo veranderen shoppers in kopers. Met haar bureau EvAdvies helpt Eveline Shopper Marketing teams effectiever te werken. In twintig jaar heeft Eveline een brede ervaring opgedaan in Shopper Marketing, marktonderzoek, trade marketing en category management. Ook is ze een ervaren coach, sparringpartner en spreker.

Nienke Smit 
Nienke Smit is expert in Shopper & Retail onderzoek bij TNS NIPO. Met ruim tien jaar onderzoekservaring op zak legt zij zich toe op het in kaart brengen van de ‘Path to Purchase’. Wat de shopper zegt en doet ligt niet altijd in lijn met elkaar. Nienke gelooft in observationele technieken: shoppers observeren en ondervragen op de plaats waar zij hun aankoopbeslissingen nemen. Meer weten over Nienke >>
 

Meer over het onderwerp
Meer lezen over de Shopper en Shopperonderzoek >>

Meer over het MIE

Kijk voor meer informatie over het MIE op www.mie.nl