TNS summer course "Verleid de shopper vanuit de kracht van je merk"

Groei. We willen het allemaal. Maar hoe bereik je dat op de (online) winkelvloer? ‘Beleving’, ‘experience’, ‘verleiding’… het klinkt als de heilige graal. Maar de vraag blijft: wat betekent dit precies voor jouw categorie en merk?

presummer course shopper


Hoe maak je vanuit de positionering van je merk een passende doorvertaling naar activatie op de winkelvloer? Oftewel: de ultieme verleiding, resulterend in maximale conversie! Dat leer je tijdens deze summer course die we samen met Eveline van Acquoij van EvAdvies | Shopper Marketing Consultancy organiseren.

Wat gaan we doen?

Deze summer course is super praktisch, we leren je werken met een helder stappenplan, dat je de volgende dag meteen in je eigen bedrijf kunt gebruiken. De jaarplannen staan voor velen weer voor de deur. Na deze masterclass heb je meteen een aantal gerichte tips te pakken om die beter in te vullen. 
 
We leiden je stap-voor-stap naar concrete invulling. Van kanaalkeuze naar categorie-eigenschappen en -context. En met concreet bedoelen we ook echt concreet: "wat moet er precies op de topkaart staan?” (en uiteraard op andere relevante off- en online communicatiemiddelen).

Wanneer en waar?

Donderdag 2 juni bij TNS NIPO van 12.00 tot 17.00 uur. Om 13.00 uur start het programma, daarvoor is de inloop met broodjes.

Aanmelden

We werken met een kleine groep, om maximale begeleiding te kunnen geven, zodat je er zoveel mogelijk van leert. Dit mag je niet missen, dus schrijf je snel in! (max. 15 plaatsen beschikbaar).

Vragen of meer informatie over verleiding van jouw consument?


Nienke SmitNienke Smit
Director Retail & Shopper
020 522 59 47
Nienke.Smit@tns-nipo.com