Webwinkel Vakdagen: De connected shopper journey

We leven in een connected world, waarbij een consument op elk moment van de dag ineens in een shopper kan veranderen. Kanalen vervagen. De shopper wil niet kiezen tussen online en offline, hij wil het allebei en wel nu.


                                           
                                                                                                    
Daarmee vervaagt ook de scheidslijn tussen above the line en below the line communicatie. Weten waar en hoe we klanten in deze nieuwe omgeving kunnen beïnvloeden, is belangrijker dan ooit te voren. Op welke plek moet je investeren om je ROI zo hoog mogelijk te krijgen? Nienke Smit deelde haar inzichten met tijdens de Webwinkel Vakdagen op 20 januari.

Connected Life 2015

Basis voor de De Connected Shopper Journey is Connected Life, de wereldwijde TNS-
studie naar online consumentengedrag in vijftig landen. TNS heeft onderzocht hoe technologie het leven van de consument over de hele wereld verandert. De resultaten geven u een totaalbegrip van de wijze waarop consumenten online verbonden zijn. In de studie wordt ingezoomd op het consumentengedrag in de verschillende fasen van de customer journey.

Zes fasen Customer Journey

Connected Life biedt u handvatten om heel gericht uw online marketing strategie op te zetten of te optimaliseren. De studie geeft inzicht in het digitale gedrag in de zes verschillende fasen van de customer journey: MediatoegangLezen en KijkenEngage en ShareOrientatieKopen en Gebruiken

Klantvragen die we kunnen beantwoorden zijn bijvoorbeeld: Hoe snel verandert het mediagedrag van mijn doelgroep? Welke barrieres zijn er voor online aankopen in mijn categorie? Hoe activeer ik de online shopper? Op 20 januari vertelde Nienke Smit alles over de Connected Shopper Journey, tijdens de eerste dag van de Webwinkel Vakdagen. Houd deze plek in de gaten voor een kort verslag.
Benieuwd naar haar verhaal? En naar wat de Connected Shopper Journey is van úw consumenten:

Nienke Smit
Director Retail & Shopper
06 34656481
Nienke.Smit@tns-nipo.com