The Social Conference: Shedding the social tag

TSC-promo.png'Als social platforms zichzelf nieuws- en mediasites noemen, waar blijft dan het social aspect?' was een van de vragen die deze dag centraal gesteld werd door dagvoorzitter van The Social Conference, Roos van Vugt. Met sessies, panels, battles en een spannende escape room was het een inspirerend event.


The Social Conference is hét Nederlandse congres over social media strategie voor grotere organisaties. Het werd gehouden op donderdag 23 maart 2017 in Amsterdam. En wij waren erbij! Judith ten Bokkel, Client Consultant Digital, verzorgde de sessie Welke experience zoekt mijn connected consumer?
 
Social wordt steeds meer een belangrijk onderdeel van de customer experience. De connected consumer verwacht niet alleen op social een consistente ervaring, maar ook op andere online en offline kanalen. Veel merken denken dat ze dit al goed doen, maar is dat wel zo? En wordt hierbij wel voldoende rekening gehouden met de grote internationale verschillen? Basis zijn de social highlights uit Connected Life.
 
Volle zaal en enthousiaste reacties
Judith mag terugkijken op een geslaagde sessie. Een goed gevulde zaal, interactie met het publiek en ook op Twitter zagen we een paar leuke tweets terug, kijk op de onderstaande link: