NIMA Business Event: Trends!

TNS NIPO is er trots op om 10 september de Business Club van het NIMA te ontvangen. 
Voor dit jaarlijkse event heeft NIMA heeft een boeiend programma samengesteld. Ben je als marketeer bezig met je strategische plannen, dan mag je dit event eigenlijk niet missen. Aanmelden voor deze middag kan via de website van het NIMA. 

Trends

Internationaal gerenommeerde futurist en trendwatcher Tony Bosma zal tijdens deze gelegenheid op treffende wijze daadwerkelijk verstorende trends en ontwikkelingen benoemen. Veel van de bestaande wereld zal hij in twijfel trekken. 

De Future of  Brand Tracking

  Volgens Bram van Schaik, Commercial Development Director bij TNS NIPO, is het tijd om afscheid te nemen van de oude brandfunnel om zo plaats te maken voor nieuwe meetmethoden. Danger! Slow moving brands ahead is de titel van zijn lezing. 

Programma

14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Opening door Martin Huisman RM – voorzitter NIMA
15.15 uur Het marketingvak moet radicaal veranderen, Tony Bosma, Trendwatcher en futurist
Korte pauze
16.30 uur Danger! Slow moving brands ahead, Bram van Schaik, Commercial Development Director bij TNS NIPO.
17.30 uur Wrap up en afsluiting
18.00 uur Netwerkborrel
19.00 uur Einde

Jij komt toch ook?

Groei is soms ongrijpbaar, en de huidige gefragmenteerde omgeving maakt het lastig voor marketeers om te beoordelen of marketingstrategieĂ«n werken. Snelle agile besluitvorming is cruciaal. Dit vraagt andere KPI’s. Snel schakelen met je doelgroep, en vlotte verwerking van de resultaten. Wil je de concurrentie voorblijven? Zorg dan dat je  er op 10 september bij het NIMA Business Event bent. Het programma begint om half 3. 

Wat heb je gemist?

Het was een inspirerende  middag waar de aanwezige marketeers hopelijk veel van op hebben gestoken. Lees hier een korte terugblik op deze boeiende middag.