Meer CX, minder feedback - de toekomst van CX feedback

Donderdag 7 februari | 15.00 - 15.45 uur (ronde 5)| Kantar-zaal 
 

Meer CX, minder feedback - de toekomst van CX feedbackDe volgende stap in de evolutie van CX gaat over integratie. En dan hebben we het niet alleen over de integratie van diverse datastromen en technologieën met klantfeedback, maar ook over interne silo’s, diverse analytics- en AI-opties, en zelfs over de integratie van klant- en bureauteams. Kantar TNS legt aan de hand van 4 wereldwijde trends uit hoe je feedback steeds effectiever kunt maken als onderdeel van een steeds groter geheel!

 

Over de sprekersNiels Berndsen - KantarTNS

Niels is Regional Director, Customer Experience team bij Kantar TNS. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in consultancy en klantfeedback. Hij schrijft regelmatig columns, geeft gastlezingen en is trendwatcher op alle thema’s gerelateerd aan Customer Experience (CX). Niels’ team werkt in een groot deel van Europa samen met grote klanten aan het dagelijks verbeteren van CX.
 
.

Nathalie Vermeij
 - Kantar TNS
Nathalie Vermeij is Client Consultant bij Kantar TNS en gespecialiseerd in Customer Experience. Ze werkt samen met nationale en internationale organisaties om klantbeleving te optimaliseren. Nathalie gebruikt daarbij diverse vormen van CX-onderzoek om van data tot inzichten én bijbehorende acties te komen.
Ga voor het hele programma van het MIE naar www.mie.nl