Kantar met sessie op Mixed Emotions Live

Een waardevol merk. Wat is dat? En beter nog: hoe word je het? Uit ons BrandZ onderzoek blijkt dat waardevolle merken uit 5 kernelementen zijn opgebouwd: purpose, innovatie, communicatie, experience en love. En precies dat maakt ze succesvol.

Over onze sessie

Tijdens onze sessie 'Wat we kunnen leren van de 30 meest waardevolle bedrijven' lieten onze experts Maron van der Krieken en Melissa Vrijbloed zien hoe de vijf elementen jouw merk waarde kunnen meegeven, zelfs als deze elementen nu nog niet in het DNA van je merk zijn verankerd. Maron en Melissa baseerden zich hierbij op resultaten uit ons BrandZ onderzoek.

Bekiijk hier onze presentatie.

Over de sprekers


Maron van der Krieken
Het begrijpen van consumentengedrag, voor Maron van der Krieken is niets interessanter. Met een achtergrond in behavioural economics, vraagt zij zicht voortdurend af waarom mensen doen wat ze doen. En wat ons drijft naar het ene merk en niet naar het andere.
Melissa Vrijbloed
Verhalengek Melissa Vrijbloed kun je op elk moment van de dag storen met een goed verhaal. Het liefst een menselijk verhaal, want dat is de sleute tot een sterk merk. Met een achtergrond in de journalistiek en mediapsychologie, helpt ze bij Kantar bedrijven met het begrijpen van klantenverhalen. Van ‘iets’ weten over je klanten, naar ze echt leren kennen. Dat maakt sterk.


Over Mixed Emotions Live

Mixed Emotions Live is hét inspiratiefestival voor marcomprofessionals met trends, reclame, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid. Georganiseerd door Emotion in samenwerking met partners.