Kantar TNS op SocialToday over online vertrouwenOp 12 april kun je je op SocialToday in de Jaarbeurs Utrecht laten inspireren door professionals op het gebied van social & online.


Onder de kop A dive into creative content, customer experience & digital commerce', presenteert SocialToday een programma, waarin o.a. (online) persuasion, contentmarketing, advocacy, behavioral targeting en data driven marketing voorbijkomen.

Eva Hollander en Monika Wies van Kantar TNS vertellen op SocialToday aan de hand van onze wereldwijde Connected Life studie hoe je als merk het online vertrouwen in een merk kunt winnen of herstellen.

Over de presentatie

Zo win of herstel je het online vertrouwen in je merk

Het vertrouwen van de consument in merken en bedrijven wordt steeds kleiner. En zeker online! Wist je dat maar liefst 50% van de Nederlanders informatie op social media onbetrouwbaar vindt? Dat blijkt uit de wereldwijde studie van Kantar TNS ‘Conntected Life’. Dat komt onder andere door de discussies over nepnieuws. Wat betekent dit voor je merk? Monika Wies en Eva Hollander laten je zien wat je wel én niet moet doen om het vertrouwen van de consument te winnen, met handige hands-on tips & tricks om je te richten op digitale segmentatie.

Over de sprekers

Monika Wies
Monika is Research Consultant Digital bij Kantar TNS. De customer experience staat in haar werk centraal. Daarbinnen zoekt ze continu naar de nieuwste ontwikkelingen en trends. Monika is daarnaast een van de Nederlandse ambassadeurs van de internationale studie Connected Life, die marketeers inzicht geeft in online consumentengedrag wereldwijd.

Monika is te bereiken via (020) 5225 483 of Monika.Wies@kantartns.com

Eva Hollander
Eva is Research Consultant Digital bij Kantar TNS. Ze is gespecialiseerd in onderzoek naar digitale veranderingen en social media. Daarnaast is ze een van de Nederlandse ambassadeurs van de internationale studie Connected Life, die marketeers inzicht geeft in online consumentengedrag wereldwijd.

Eva is te bereiken via 06 18446491 of Eva.Hollander@kantartns.com