Kantar staat op Emerce Financials 2019

Op 26 november staan wij met onze sessie 'Hoe impactvol zijn neobanks eigenlijk?' op Emerce Financials in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Waar zijn de challenger banks wel en waar (nog?) niet succesvol?

Over onze sessie 'Hoe impactvol zijn neobanks eigenlijk?'

Reg van Steen, Client director en expert in de financiële markten, laat tijdens zijn sessie de daadwerkelijke impact van neobanks - zoals Revolut, Monzo, N26, Alipay en Nubank en in Nederland Knab en Bunq - zien.

Hij baseert zich hierbij op de resultaten ons internationaal onderzoek 'From bricks to clicks: the impact of neobanks so far' dat is uitgevoerd in 10 landen en op 3 continenten. Op basis van de penetratie, share of wallet en het imago van neobanks toont Reg aan waar deze challenger banks wel en waar ze (nog?) niet succesvol zijn.

Schrijf je nu in voor onze sessie

Wil jij bij onze sessie zijn? Speciaal voor onze relaties is er een kortingscode beschikbaar! Gebruik onderstaande link en ontvang 100 euro korting op de ticketprijs.

Vraag hier jouw ticket met korting aan

Lees ook ons persbericht over neobanks

Over de spreker


Reg van Steen
Marktonderzoeker Reg van Steen heeft ruim dertig jaar ervaring met de markt van financiële diensten, achtereenvolgens opgedaan bij Centrum voor Marketing Analyses, Millward Brown, TNS Nipo en nu Kantar. Banken, brokers, asset managers, verzekeraars, credit cardmaatschappijen en toezichthouders maken gebruik van zijn expertise. Reg maakt deel uit van het wereldwijde Financial Services Team van Kantar.


Over Emerce Financials 2019

Emerce Financials is hét event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is Emerce Financials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.

Praktische informatie

Datum | 26 november 2019
Start sessie | 10.05 - 10.35 uur
Locatie | Pakhuis de Zwijger 
Adres | Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam