Kantar sessie op 'Customer Experience in 1 Day'

 
 

Dicht de kloof tussen merkbelofte en klantervaring

Iedereen weet inmiddels wel hoe belangrijk een uitstekende customer experience is, maar onze CX+ Index laat duidelijk zien dat een organisatie pas echt klantgericht is, als de customer experience in lijn is met de merkbelofte.

Kantar deed als enige in Nederland onderzoek naar wat wij CX+ noemen: de experience advantage. We vroegen Nederlanders niet alleen naar hun verwachtingen van bancaire dienstverleners maar ook naar hun daadwerkelijke klantervaringen.Tijdens hun sessie op Customer Experience in 1 Day lieten Martijn van Keulen en Nathalie Vermeij met aansprekende voorbeelden en praktische tips zien hoe je de silo’s tussen merkbelofte en daadwerkelijke klantervaring kunt dichten. En wat dat op kan leveren!

Over de sprekers

Martijn van Keulen
Martijn is een CCXP gecertificeerde CX Client Director bij Kantar. Zijn focus bij het opzetten en onderhouden van succesvolle klantprogramma’s ligt altijd op het menselijke aspect. In de kern gaat CX tenslotte om het verbeteren van klantbeleving én de medewerker-beleving in de ‘moments that matter’. Martijn richt zich vooral op grote, internationale organisaties die doorlopend werken aan hun CX DNA.
 


Nathalie Vermeij

Nathalie Vermeij is Client Consultant bij Kantar en gespecialiseerd in Customer Experience. Ze werkt samen met nationale en internationale organisaties aan het optimaliseren van de klantbeleving. Nathalie zet daarbij diverse vormen van CX onderzoek in om van data tot inzichten én bijbehorende acties te komen.


Over Customer Experience in 1 Day

Het programma van Customer Experience in 1 Day bestond uit een interactief programma met inspirerende keynotes, topsprekers van aansprekende merken als NS en Rabobank, B2B en B2C sessies, workshops door experts op het gebied van customer experience, round tables én de verkiezing van de Customer Experience Professional van 2019. Kijk voor meer informatie op de website van het event.