Kantar spreekt op 'Where Marketing meets service'Op maandag 17 juni staat Kantar op Where Marketing Meets Service in DeFabrique in Utrecht met de presentatie CX+: hoe kunt u de kloof tussen merkbelofte en klantbeleving dichten?

Kantar is de eerste die een grootscheeps onderzoek in Nederland heeft uitgevoerd naar wat wij CX+ noemen: we vroegen Nederlanders niet alleen naar hun verwachtingen van bancaire dienstverleners, maar ook naar hun daadwerkelijke klantervaringen. Iedereen weet inmiddels wel hoe belangrijk een uitstekende customer experience is, maar onze CX+ Index laat duidelijk zien dat een organisatie pas echt klantgericht is, als de customer experience in lijn is met de merkbelofte.

Kantar voert het CX+ onderzoek wereldwijd uit en verzamelt zo steeds meer best practices uit binnen- en buitenland.

CX+: hoe kunt u de kloof tussen merkbelofte en klantbeleving dichten? 

Tijdens onze presentatie op Where Marketing Meets Service gebruiken we aansprekende voorbeelden en onderzoek uit allerlei sectoren om te laten zien hoe je de silo's tussen merk en CX kunt slechten. Ook geven we praktische tips over hoe jouw organisatie de kloof kan dichten en laten we zien wat dat je op kan leveren. 

Onze sessie staat gepland op maandag 17 juni van 12.20 tot 13.05 uur. 

Over ‘Where Marketing Meets Service’

Tijdens het tweedaagse event in DeFabrique in Utrecht worden nieuwe inzichten en trends gedeeld over waar marketing en service elkaar raken. Een inspirerende reis langs alle touchpoints van de customer journey op basis van succesvolle cases, best practices en persoonlijke klantverhalen. Kies uit meer dan 100 sessies in 10 theaters.

Meld je nu gratis aan voor 'Where Marketing Meets Service' >> 

Over de sprekers


Niels Berndsen
Niels Berndsen is Regional Director CX. Niels heeft meer dan 20 jaar ervaring in CX in zeer uiteenlopende sectoren en gelooft dat CX veel beter kan - zeker als het in lijn is met de merkbeloften. Hij is een frequent spreker, blogger en columnist over alles wat met CX te maken heeft.Liza Ter Meer
Liza ter Meer levert als Senior Research Executive CX bij Kantar advies over het optimaliseren van de klantbeleving en het aansluiten bij de merkbeloften. Liza is medeverantwoordelijk voor diverse innovatieve
CX-programma's voor multinationals - een goed voorbeeld is een recent programma voor IKEA dat ook langs zal komen in de presentatie.