Kantar op Emerce Retail

Op 15 maart gaf Job van den Berg van Kantar samen met Lejo Duivenvoorde van EDM Digital Solutions de sessie 'Manage the moments of truth' op Emerce Retail in Spant! te Bussum.


e-commerce-retail.jpg

Over onze sessie 'Manage the moments of truth'

Als retailer kun je het verschil maken op de momenten die er voor de klant ├ęcht toe doen. Helaas ontberen veel retailers kennis over deze moments of truth. Met behulp van de nieuwste technologie├źn volgt Kantar de consument zowel in zijn fysieke als virtuele journey. Job van den Berg laat zien hoe Kantar met een innovatieve methode bedrijven verder helpt aan de hand van actuele cases.

Download hier de presentatie >

Over Emerce Retail

Emerce Retail is het congres over innovatie in retail met expert-sessies over retail onderwerpen als organisatie, logistiek, stock, delivery, pricing, assortiment, mobile, CRM, marketing en technologie.

Over de sprekers


Job-van-den-Berg.pngJob van den Berg
Job is Client and Innovation Director, verantwoordelijk voor het aanjagen van innovatie en data analytics binnen Kantar. Zijn doel: betere inzichten leveren aan opdrachtgevers voor hun (groei)strategie door de inzet van proximity technologie, IoT toepassingen en analytics. In 2016 was Job genomineerd voor de MOAward Insights Professional van het jaar.


Lejo-Duivenvoorde.pngLejo Duivenvoorde
Na een carriere als marketeer, uitgever, mobile-, data-, privacy-  en (online) media strateeg bij o.a. Wegener, Adobe Software, Blauw Research, Nugg.ad en OmnicomMediaGroup, werkte Lejo tot begin 2016 aan de verdere groei en positionering van het programmatic trading platform (DSP/DMP) van Delta Projects in Europa. Als founding partner in Reynolds en CEO van EDM Digital Solutions loopt Lejo voorop in de verrijking van online campagne en profieldata met offline demografische data en de daadwerkelijke toepassingen daarvan.