Kantar met FrieslandCampina op MIE 2019

Hoe kun je nog meer halen uit met Effie bekroonde campagnes? Hoe ziet de toekomst van CX eruit? En wat kunnen we leren van FrieslandCampina als het gaat om het inzetten van brand assets voor jouw merk? We vertelden het op het MIE. Heb je ons gemist daar? Download hier de presentaties.

Kantar was ook dit jaar Platina sponsor van het MIE. 

Meer dan 2.300 bezoekers kwamen naar het MIE 2019. Het grootste Marketing Insights event van Nederland werd op 6 en 7 februari werd gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Kantar stond met 3 mooie verhalen op het MIE.

Woensdag 6 februari 


Haal meer uit campagnes - Effie cases ontleed

Het is de kroon op menig campagne: een Effie winnen. Toch zegt zo'n award winnen lang niet altijd alles over het totale effect van een campagne. Rob van Benthem van Kantar Millward Brown testte een aantal Effie-campagnes en liet zien hoe je deze campagnes naar een nog hoger niveau kunt tillen. Hoe kan een Effie-winnende campagne nog meer doen voor een merk?

Download hier de presentatie >>

Lees ook het interview met Rob van Benthem in Clou 92 >>

Meer weten?
Neem contact op met

Rob van Benthem
Client Director Kantar Millward Brown
m  06 46270399
Rob.van.Benthem@kantarmillwardbrown.com


 


Donderdag 7 februari


Hoe zet FrieslandCampina haar sterkste brand assets in?

Merken met een sterke breinpositie zijn flink in het voordeel als consumenten een aankoopbeslissing maken. Sterke merk-karakteristieken (brand assets), zoals slogans, logo’s, kleuren en verpakkingen, maar ook het inzetten van karakters en beroemdheden, kunnen helpen de keuze voor een merk te versterken. Maar op welke distinctive assets moet je je als merk nu focussen? Angelique de Reuver (FrieslandCampina) en Erzsi Eleveld (Kantar Millward Brown) lieten o.a. aan de hand van FrieslandCampina cases zien hoe je distinctive assets kunt laten werken voor je merk.

Download hier de presentatie >>

Meer weten?
Neem contact op met


Erzsi Eleveld
Client Director Kantar Millward Brown
m  06 21143601
Erzsi.Eleveld@kantarmillwardbrown.com
 

 
Meer CX, minder feedback - de toekomst van CX feedback

De volgende stap in de evolutie van CX gaat over integratie. En dan hebben we het niet alleen over de integratie van diverse datastromen en technologiĆ«n met klantfeedback, maar ook over interne silo's, diverse analytics- en AI-opties, en zelfs over de integratie van klant- en bureauteams. Niels Berndsen en Nathalie Vermeij (Kantar TNS) toonden aan de hand van 4 wereldwijde trends aan hoe je feedback steeds effectiever kunt maken als onderdeel van een steeds groter geheel!

Download hier de presentatie >>

Meer weten?
Neem contact op met


Niels Berndsen
Regional Director Customer Experience Kantar TNS
m  06 43067309
Niels.Berndsen@kantartns.com

Nathalie Vermeij
Client Consultant Kantar TNS
m 06 53674586
Nathalie.Vermeij@kantartns.com