In the moment: de IKEA klant als mystery shopper | MIE 2018

Donderdag 1 februari


Over de presentatie


In the moment onderzoek IKEA klant als Mystery Shopper Kantar TNS MIE 2018

IKEA Nederland nam afscheid van het Mystery Shopping programma en startte met Kantar TNS in the moment’ onderzoek. Bezoekers delen via hun smartphone hun winkelervaringen. Ze geven o.a. input op de interactie met IKEA-medewerkers, productbeschikbaarheid en -keuze. Resultaat op jaarbasis: 50.000 interviews, 70.000 opmerkingen en 4.000 foto’s. Toegankelijke input voor medewerkers en MT voor het verbeteren van de klantreis! Luister naar de kritische succesfactoren én de valkuilen.

Over de sprekers


Victoria van Keulen Country Shopping Experience Leader IKEAVictoria van Keulen - IKEA
Victoria is Country Shopping Experience Leader bij IKEA. Ze is verantwoordelijk voor de klantervaring in de Nederlandse IKEA winkels en online. Ze heeft een uitgebreide marketingachtergrond en werkte o.a. bij Procter & Gamble, Unibail-Rodamco en Brand Asset Consult, waar ze verantwoordelijk was voor het merkenonderzoek BrandAsset Valuator™.  Liza ter Meer Customer Experience Expert Kantar TNSLiza Ter Meer - Kantar TNS
Liza is Customer Experience Expert bij Kantar TNS en gespecialiseerd in ‘in the moment’ onderzoek. Ze zet nieuwe technologieën in om klantbehoeften en -ervaringen in kaart te brengen, direct op het moment dat klanten in aanraking komen met merken. Ze adviseert organisaties over het optimaliseren van de klantbeleving.
 

Presentatie gemist?Download de presentatie hier >>


Meer weten?

Neem dan contact op met:
Liza Ter Meer
t  (020) 5225 527
e Liza.ter.Meer@Kantartns.comMeer over het MIE


Kijk voor meer informatie over het MIE en het volledige programma op www.mie.nl