Hoe bouwt FrieslandCampina aan een sterk merk?

Donderdag 7 februari | 10.45 - 11.30 uur (ronde 2)| Kantar-zaal 
 

Hoe maakt FrieslandCampina optimaal gebruik van haar sterke merk-karakteristieken?Merken met een sterke breinpositie zijn in het voordeel als consumenten een aankoop doen. Sterke merk-karakteristieken (distinctive assets) zoals slogans, logo’s, kleuren en verpakkingen, kunnen helpen de keuze voor eent merk te versterken. Maar waar moet je je als merk nu op focussen? Angelique de Reuver van FrieslandCampina en Erzsi Eleveld van Kantar Millward Brown delen in deze sessie resultaten van wereldwijd onderzoek en laten zien hoe distinctive assets een rol spelen bij FrieslandCampina.

 

Over de sprekersErzsi Eleveld - Kantar Millward Brown
Erzsi heeft een passie voor merken: waarom kiezen consumenten bepaalde merken en laten ze andere juist links liggen? Zij zit 20 jaar in het onderzoeksvak, en met haar jarenlange ervaring bij Coca-Cola en Unilever weet zij goed wat marketeers verder helpt om hun merken een stevige fundering te geven, en ze te laten groeien.
 

 

Angelique de Reuver - FrieslandCampina

Angelique is Manager Consumer & Marketing bij FrieslandCampina. Angelique weet alles van de food branche. Angelique is helemaal thuis in Marketing & Portfolio Strategy, Branding & Communicatie, Consumer Journeys, Behavioural Design en Concepting and Innovation.
Ga voor het hele programma van het MIE naar www.mie.nl