Gratis naar Tech Live of Digital Marketing Live?

Kom ook op 30 mei 2017 naar Tech Live!

Tech Live! is hét nieuwe event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Tech Live! bestaat uit zes events onder één dak! En Kantar is erbij. Job van den Berg staat on stage om je een deep dive te geven in verschillende proximity en IoT technieken.

Relaties van Kantar TNS kunnen Tech Live! kosteloos bijwonen; registreer via deze link. OP=OP.
Job-van-den-Berg-op-Tech-Live-_-programma.png


Laat jij je inspireren tijdens DML! op 1 juni 2017?
 
Donderdag 1 juni vindt de zesde editie van Digital Marketing Live plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. DML! is hét event over online marketing, -advertising en interactive media. De dag is een compleet verhaal: je scherpt je kennis aan in een dynamische setting en het is je jaarlijkse check up met je netwerk. Kantar is vaste kennispartner, en Judith ten Bokkel van Kantar TNS en Karin Molenaar van Kantar Millward Brown geven om 12.00 uur een sessie:

sessie-DML-Judith-en-Karin_programma.PNG
 
Waar worstelen andere grote merken nu mee?
DML is een aaneenschakeling van sessies, pitches, interviews, marketing-tech demo’s, startups, workshops en round tables. Laat je inspireren door de meest succesvolle (inter)nationale cases van het afgelopen jaar. Ga in gesprek met gedreven experts over digital marketing strategy, social, mobile, search, creative en customer experience. Ontdek waar grote merken en snelle challengers tegenaan lopen en hoe ze omgaan met digital.

Als relatie van Kantar kun je nu kosteloos naar DML! Registreer je meteen, want op = op.