Tech Live of Digital Marketing Live gemist?

Tech Live op 30 mei 2017 gemist?

Tech Live! was op 30 mei hét nieuwe event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Tech Live! bestond uit zes events onder één dak! En Kantar was erbij. Job van den Berg stond on stage en gaf een deep dive in verschillende proximity en IoT technieken.

Relaties van Kantar TNS konden Tech Live! kosteloos bijwonen. Heb je Tech Live of Jobs presentatie gemist? Download deze dan alsnog: Market research with proximity and IoT tech.
presentatie-job.PNGLiet jij je inspireren tijdens DML! op 1 juni 2017?
Donderdag 1 juni was de zesde editie van Digital Marketing Live in de Beurs van Berlage in Amsterdam. DML! is hét event over online marketing, -advertising en interactive media. De dag was een compleet verhaal: kennis aanscherpen in een dynamische setting en een jaarlijkse check up met je netwerk. Kantar is vaste kennispartner, en Judith ten Bokkel van Kantar TNS en Karin Molenaar van Kantar Millward Brown gaven een sessie over 'Effectief engagen met je doelgroep. Weet jij hoe en via welk kanaal?' In deze presentatie gaven zij een heel klein kijkje in de keuken van ConnectedLife en AdReaction. 

Heb je de presentatie van Judith en Karin gemist? Download alsnog de presentatie.
Nieuwsgierig naar beide wereldwijde studies over welke doelgroep zich waar bevindt en hoe je met deze doelgrep het best kunt engagen? Download dan de rapporten van ConnectedLife en AdReaction.

presentatie-Judith-en-Karin.PNG