Find the moments that matter most

Workshop | donderdag 2 februari  | Ronde 2 | 10.45 - 11.30 uur
 

Over de presentatie


Je stapt in de bus. Het is regenachtig en de laatste stoel gaat net voor je neus weg. Je moet staan. Een doorweekte paraplu maakt je gestreken broek nat. Zulke ‘moments’ be├»nvloeden de Customer Experience. Een kijkje in het moment is makkelijker gezegd dan gedaan. Nu wordt de tevredenheid in het OV op traditionele manier gemeten. Provincie Utrecht, CROW en Kantar TNS zetten een volgende stap door via location-based technieken de reiziger op het juiste moment te ondervragen.


Over de sprekers


Job van den Berg
Job van den Berg is Client and Innovation Director en in die rol verantwoordelijk voor het aanjagen van innovatie voor de verschillende brands binnen Kantar. Zijn doel: betere inzichten leveren aan klanten voor hun (groei)strategie door de inzet van nieuwe toepassingen en technieken. In 2016 was Job genomineerd voor de MOAward Bureauonderzoeker van het jaar.Gerard van Kesteren
Gerard van Kesteren is senior projectmanager bij CROW-KpVV. Met de kennis die hij namens CROW de decentrale overheden aanreikt, hoopt hij bij te dragen aan een hoogwaardiger en duurzamer openbaar vervoer. De OV-Klantenbarometer - het landelijke klanttevredenheidsonderzoek in het ov - is zijn belangrijkste project. Met Piet Brouwer beschreef hij in 'Berigt aan de heeren reizigers' de geschiedenis van de ov.


 

Meer over het MIE


Kijk voor meer informatie over het MIE en het volledige programma op www.mie.nl