Emerce Digital Marketing Live

Op donderdag 27  juni stond Kantar op het Digital Marketing Live event van Emerce in Amsterdam met twee presentaties.

Mag reclame iets minder stereotype en rolbevestigend?
Is ook beter voor je merk! |
Niki Schroeder

Een grote meerderheid (83%) van de marketeers zegt niet te doen aan stereotypering, maar volgens 45% van de Nederlanders worden vrouwen nog steeds seksistisch afgebeeld in reclame-uitingen. Dat blijkt uit een grootscheepse Kantar-studie naar reclame en media-effectiviteit. Hoe goed is jouw merk bezig als het gaat om de positionering van vrouwen in reclames? Niki Schroeder liet aan de hand van het onderzoek ‘Getting Gender Right’ en tal van voorbeelden zien wat er nog te verbeteren valt aan campagnes. 

Lees hier alles over Adreaction: Getting Gender Right >>

Durf als merk te ontregelen en groei! | Bram van Schaik

Consumenten zoeken meer dan ooit naar merken die ergens voor staan. Tegelijkertijd zien we de echte groei bij merken die uniek en trendsettend zijn en de boel weten op te schudden. Iedereen aan de betekenisvolle disruptie dus.

En dan is het best handig als je al een sterk merk bent, zo leert een uitgebreide analyse op Kantars database met data over duizenden merken over de hele wereld. Bram deelde hoe je als merk waardevoller kunt worden en je met een duidelijke, onderscheidende merkpropositie de hedendaagse kritisch consument voor je kunt winnen.

Donwload hier de presentatie van Bram >>

Over ‘Digital Marketing Live’

Emerce Digital Marketing Live!, dat dit jaar wordt gehouden in de Beurs van Berlage, is elk jaar dé update in online marketing, advertising en media. Hier leef je voor één dag op dynamische sessies van grote merken en startups, doorloop je tech-demo’s en ontmoet je duizenden professionals in digital. De veelbelovende toekomst tegemoet van online marketing.

Bestel hier je tickets voor 'Digital Marketing Live!' >> 

Onze sprekers


Niki Schroeder
Director Media, Innovation and Creative Development

e. Niki.Schroeder@kantar.com

 

Bram van Schaik 
CEO Insights Division

e. Bram.van.Schaik@kantar.com