Emerce Digital Marketing Live

Op donderdag 27  juni staat Kantar op het Digital Marketing Live event van Emerce in Amsterdam met twee presentaties.

Mag reclame iets minder stereotype en rolbevestigend?
Is ook beter voor je merk! |
Niki Schroeder

Een grote meerderheid (83%) van de marketeers zegt niet te doen aan stereotypering, maar volgens 45% van de Nederlanders worden vrouwen nog steeds seksistisch afgebeeld in reclame-uitingen. Dat blijkt uit een grootscheepse Kantar-studie naar reclame en media-effectiviteit. Hoe goed is jouw merk bezig als het gaat om de positionering van vrouwen in reclames? Niki Schroeder laat aan de hand van het onderzoek ‘Getting Gender Right’ en tal van voorbeelden zien wat er nog te verbeteren valt aan campagnes. Nikki's sessie is om 14.40 uur.

Claim hier je gratis ticket voor Digital Marketing Live! >>

Durf als merk te ontregelen en groei! | Bram van Schaik

Consumenten zoeken meer dan ooit naar merken die ergens voor staan. Tegelijkertijd zien we de echte groei bij merken die uniek en trendsettend zijn en de boel weten op te schudden. Iedereen aan de betekenisvolle disruptie dus.

En dan is het best handig als je al een sterk merk bent, zo leert een uitgebreide analyse op Kantars database met data over duizenden merken over de hele wereld. Bram deelt graag hoe je als merk waardevoller kunt worden en je met een duidelijke, onderscheidende merkpropositie de hedendaagse kritisch consument voor je kunt winnen. Brams sessie is om 16.00 uur.

Claim hier je gratis ticket voor Digital Marketing Live! >>

Over ‘Digital Marketing Live’

Emerce Digital Marketing Live!, dat dit jaar wordt gehouden in de Beurs van Berlage, is elk jaar dé update in online marketing, advertising en media. Hier leef je voor één dag op dynamische sessies van grote merken en startups, doorloop je tech-demo’s en ontmoet je duizenden professionals in digital. De veelbelovende toekomst tegemoet van online marketing.

Bestel hier je tickets voor 'Digital Marketing Live!' >> 

But... there is more!

Naast Digital Marketing Live! geven we ook kaarten weg voor twee andere events.

Emerce Next! | 25 Juni

Ben jij een young tech professional en staat er Data Analyst, Developer, UX Designer, Growth Marketeer, Consultant of Product Owner achter je naam? En wil je in een relaxte setting met je vakgenoten op de hoogte worden gebracht van de allernieuwste technologische ontwikkelingen? Emerce Next dompelt je onder in een inspirerend event met nationale en internationale sprekers verdeeld over ca. 50 sessies.

Claim hier je gratis ticket voor Emerce Next! >>

E-commerce Live! | 26 Juni

E-commerce Live! is dé jaarlijkse dag in digital commerce. Op 26 juni geven de koplopers een volledige update over de trends en beste cases in e-commerce in Nederland. Meer dan 1500 professionals in marketing, e-commerce en business komen samen voor sessies, round tables en demo’s van 150 bevlogen merken. Naast de scherpe sessies in de congreszalen voer je discussies aan round tables over diverse onderwerpen zoals voice, B2B commerce, data en analytics.

Claim hier je gratis ticket voor E-commerce Live! >>

Onze sprekers


Niki Schroeder
Director Media, Innovation and Creative Development

e. Niki.Schroeder@kantar.com

 

Bram van Schaik 
CEO Insights Division

e. Bram.van.Schaik@kantar.com