Een passend verhaal op een cool platform | MIE 2018

Woensdag 31 januari


Over de presentatie


VICE Media Kantar Millward Brown Media Mix MIE 2018

Mensen worden online gebombardeerd door adverteerders. Hoe zorg je dat jouw verhaal wél landt? Stap met VICE en Kantar in een achtbaanrit en leer hoe jouw merk cross-mediaal het verschil kan maken.

Over de sprekers


Sophie Schade Kantar Millward BrownSophie Schade - Kantar Millward Brown
Sophie begon haar carrière als onderzoeker binnen de media en reclame. Zij heeft veel ervaring aan zowel bureau- als klantzijde. Ze is kwanti opgeleid, maar door haar sterke affiniteit met kwali-onderzoek, is haar focus gaandeweg meer komen te liggen bij merk- en communicatiestrategische vraagstukken. Momenteel maakt zij als strateeg onderdeel uit van het Creative Development Team en helpt zij klanten van Kantar Millward Brown bij het integreren van consumer insights in betekenisvolle merkpositioneringen en krachtige campagnes.

Rens Verweij Head of Strategy VICE mediaRens Verweij - VICE Media
Rens is Head of Strategy bij VICE Benelux. Hij begon zijn carrière bij MEC waar hij al snel de grenzen van media opzocht door storytelling als startpunt te gebruiken. In 2013 werd hij dan ook uitgeroepen tot AMMA Mediatalent van het Jaar. In zijn huidige rol bij VICE Benelux is hij verantwoordelijk voor het verbinden van merken en millennials middels creatieve oplossingen die leunen op data en verhalen.
 

Presentatie gemist?Download de presentatie hier >>


Meer weten?

Neem dan contact op met:
Sophie Schade
t  020 522 6559
Sophie.Schade@kantarmillwardbrown.comMeer over het MIE


Kijk voor meer informatie over het MIE en het volledige programma op www.mie.nl