Digital Future of B2B

Op 28 juni vindt in Eindhoven het event The Digital Future of B2B plaats. Een dag voor directieleden, marketing­ en salesmanagers om inspiratie op te doen voor een succesvolle online aanpak. Onze B2B-expert, Linda Cornelissen, presenteert hier enkele highlights uit haar onderzoek Klantcontact in B2B.

Jaarlijks voeren TNS NIPO en SpotOnvision een benchmarkonderzoek uit naar customer centricity in B2B. Dit jaar was het thema: klantfeedback, klantbeleving en customer engagement. Hoe houd je met minder fysieke contactmomenten het klantcontact toch persoonlijk?

Enkele insights: een vast klantteam is een goed alternatief voor één contactpersoon. En live chat heeft als contactkanaal de voorkeur boven social media. Men wil tegenwoordig steeds meer informatie digitaal halen, maar uiteindelijk moet dit wel in balans zijn met face-to-face contact. Dit zie je met name terug komen in de kennissessies en seminars die vandaag de dag georganiseerd worden. “Mensen gaan naar een event om kennis op te doen, te netwerken en elkaar te inspireren. Waar een IBM en Microsoft tegelijkertijd in één ruimte staan, zonder barrières. Dat is prachtig om te zien,” weet Linda.

Meer weten?

Inschrijven voor het event, doe je op de campagnepagina van The Digital Future of B2B . De highlights van het B2B-onderzoek kunt u op deze website gratis downloaden. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Herman voor een gesprek over uw B2B-strategie.

Herman Bos
Client Director
m 06 511 95 361
herman.bos@kantartns.com