De rol van insights in een agile organisatie

In een tijd waarin veel marketing-, innovatie-, communicatie- en customer experience teams in grote organisaties zich op een ‘agile manier’ gaan organiseren is er momentum om de stem van de klant op een hoogwaardige, snelle en relevante wijze in deze organisaties te brengen.


round table over insights in een agile organisatie

Hoe zorg je dat (customer) insights op de gewenste manier en bij de juiste mensen hun weg vinden in een agile organisatie?

Hoogste tijd dat de marktonderzoeksbranche bestaande conventies doorbreekt en bureaus en de ‘agile organisatie’ op een andere wijze naar onderzoek gaan kijken en het op een andere manier inzetten. Kantar voerde in dit kader expert interviews uit bij grote dienstverlenende organisaties en hieruit kwamen een aantal succesfactoren en uitdagingen naar voren. Deze learnings delen we graag met onze relaties tijdens een round table op donderdag 29 maart.

Leer van ABN AMRO

Erica Kroese, Head of Research van ABN AMRO, deelt hoe ze bij de bank een ‘insights engine’ hebben gebouwd, om alle waardevolle kennis over klanten centraal te ontsluiten. En zo de kostbare tijd van hun klanten uitsluitend te gebruiken om nieuwe inzichten te verzamelen.

Ook delen we tijdens deze round table enkele voorbeelden van hoe je binnen 24 of 48 uur hoogwaardige feedback op kunt halen en gaan we met elkaar in gesprek over de rol van insights bij de lange termijn strategie. Daarnaast bespreken we hoe je de insights expertise organiseert in een veranderende organisatie.

Mis het niet

De round table vindt plaats op donderdag 29 maart tussen 13.00 en 17.30 bij Room Mate AITANA hotel. Deze locatie is centraal gelegen en heeft parkeermogelijkheden in de buurt.

13.00 - 13.30 Inloop en ontvangst met een kleine lunch
13.30 - 13.45 Welkomstwoord door Bram van Schaik, CEO Kantar Nederland
13.45 - 14.00 Agenda en Kantar’s Point of View op ‘Agile Insights’ door Frans van der Horst, Senior Client Director Kantar TNS
14.00 - 14.45 'Insights Engine bij ABN AMRO' door Erica Kroese, Head of Research van ABN AMRO
14.45 - 15.15 'Quick Turnaround & meta learnings' door Kantar Millward Brown
15.15 - 15.30 Pauze
15.30 - 16.30 Round table – discussie in groepen
16.30 - 17.00 Terugkoppeling en wrap up round table door Frans van der Horst
17.00 - 17.30 Borrel

LET OP: Door de grote interesse is voor dit evenement de capaciteit al voor 90% bereikt. In verband met mogelijke afmeldingen kunnen er plaatsen vrij komen. Neem contact op met Shirley Tan (020 5225 905) om de laatste stand van zaken te bespreken.

Aanmelden kan hier >>

Meer informatie over deze round table?


Frans van der Horst - Director Customer Insights & InnovationFrans van der Horst
Senior Client Director
e Frans.van.der.Horst@kantartns.com
t  06 483 14 070