Telegraaf Media Groep: omnichannel-strategie gebaseerd op behoefteclusters

Workshop | woensdag 3 februari 

 

Over de workshop

De kernactiviteit van Telegraaf Media Groep is het creëren en vermarkten van content. De huidige consument bedienen met nieuws en entertainment op elk moment en via alle beschikbare kanalen. Een uitdaging! De behoefte van de consument staat centraal in alle keuzes die TMG maakt. Deze strategische uitgangspunten vormden de input voor het traject dat TMG en TNS NIPO samen doorliepen om in detail te doorgronden welke behoeftegroepen er in de markt zijn.


Over de sprekers

Eva Lemmers
Eva Lemmers is sinds 2006 werkzaam bij Telegraaf Media Groep. Ze begon als Marketing Manager bij De Telegraaf en is sinds 2015 Manager B2C bij TMG Landelijke Media. Eva is verantwoordelijk voor consumentgerelateerde sales- en marketingactiviteiten (o.a. t.b.v. abonnementenwerving en behoud) voor de landelijke kernmerken De Telegraaf, Privé, VROUW, Telesport, DFT en Autovisie. 

Frans van der Horst 
Frans van der Horst is Director Customer Insights & Innovation bij TNS NIPO. Hij is pragmatisch en helpt opdrachtgevers op geheel eigen wijze. Met name bij het succesvol (her)introduceren van producten en diensten via innovatie of renovatie. Frans heeft gewerkt voor bedrijven in alle denkbare branches. Hij is creatief en heeft altijd het einddoel van een project op het netvlies. Bekijk Frans' profiel >>
 

Meer over het onderwerp
Meer lezen over consumentenbehoeften en onderzoek >>

Meer over het MIE

Kijk voor meer informatie over het MIE op www.mie.nl