CX: zet je klant in het hart van je organisatie

18 december in Amsteldok organiseerde Kantar's CX team, samen met partner Qualtrics, een Customer Experience Round Table. Het event richtte zich op een selecte groep van echte CX-professionals van diverse toonaangevende organisaties; deelnemers van Adidas, Air France-KLM, Vodafone en Mercedes waren aanwezig. 

Het doel van de sessie was tweezijdig: ten eerste de CX professionals inspireren met ervaringen bij andere bedrijven en ten tweede duidelijk te maken wat de ervaring is van Kantar TNS bij zowel de opzet van complexe CX programma’s als het uitrollen daarvan.

Over de CX round table.

De sessie startte met een presentatie van Ingrid Vlaar (Philips) over haar ervaring met de opzet van een CX programma in 46 landen, in de combinatie van Qualtrics software en Kantar consultancy. Dit onderwerp leverde al voldende stof op voor een uitgebreide discussie onder de deelnemers over de verschillende details bij implementatie en de te voorkomen valkuilen bij het opzetten van zo'n programma. Een belangrijk aspect daarbij was ook hoe je intern draagvlak creëert en dat was precies waar de presentative van Jaap Wilms, een zeer ervaren CX professional, over ging. Hij behandelde een aantal innovatieve manieren om CX programma’s intern omarmd te krijgen, gebaseerd op zijn uitgebreide ervaring.

De rest van de sessie ging op in de uiteindelijke round table, waarbij een aantal complexe CX uitdagingen werden besproken net als de gewenste vaardigheden die in de toekomst nodig zijn om als CX professional om te kunnen gaan met die uitdaging. 

Sessie gemist?

Heeft u deze interessante round table gemist, maar heeft u wel interesse in de besproken onderwerpen en conclusies? Neem dan gerust contact op met Martijn van Keulen.


Senior Client Director Customer ExperienceMartijn van Keulen
Senior Client Director Customer Experience
e  martijn.van.keulen@kantartns.com
m  06 306 456 06​Kantar TNS en Qualtrics zijn een wereldwijde samenwerking aangegaan om organisaties te helpen hun klanten centraal te stellen. Deze strategische alliantie combineert de kennis van Kantar TNS over customer experience onderzoek, end-to-end platform implementatie, smart analytics en activatie met het geïntegreerde Qualtrics Experience Management Platform.