CX+ EventDe ervaringen en beleving door klanten is wat merken maakt of breekt. Eenvoudigweg een goed product of service leveren volstaat niet: consumenten willen een geweldige ervaring of service beleven. Hoe beter de ervaring, hoe meer waarde het merk biedt. C
ustomer experience en brand marketing kunnen niet langer als afzonderlijke elementen worden gezien, maar staan met elkaar in verbinding. Als je echt impact wil maken bij je klanten spreekt iedereen dezelfde taal en begrijpt iedereen in de organisatie hoe je de klant echt raakt.

Aan de hand van de resultaten van grootschalig Nederlands CX+ onderzoek in de bancaire dienstverlening hebben we met branche-overstijgende aanbevelingen laten zien hoe je de kloof tussen merkbelofte en klantervaring kunt dichten. We baseerden ons tevens op internationale ervaringen want CX+ is in verschillende landen uitgevoerd en zal, net als het succesvolle BrandZ onderzoek, uiteindelijk wereldwijd worden uitgerold.

Met deelname aan deze inspirerende bijeenkomst was je verzekerd van concrete en aansprekende voorbeelden en cases die laten zien hoe je de customer experience van jouw merk naar een hoger niveau tilt. Bovendien leerde je van de visie en ervaringen van andere aanwezigen die ook dagelijks op dit vlak actief zijn.

Meld je nu aan!

Wil jij de CX+ presentatie bijwonen? Het aantal plekken is gelimiteerd dus meld je aan via het onderstaande formulier. 

Let op: De registratie voor dit event is verlopen.
 

Uw gastheer tijdens CX+

Niels Berndsen 
m 06 43 06 73 09
Niels.Berndsen@kantartns.com