CX+ EventDe ervaringen en beleving door klanten is wat merken maakt of breekt. Eenvoudigweg een goed product of service leveren volstaat niet: consumenten willen een geweldige ervaring of service beleven. Hoe beter de ervaring, hoe meer waarde het merk biedt. C
ustomer experience en brand marketing kunnen niet langer als afzonderlijke elementen worden gezien, maar staan met elkaar in verbinding. Als je echt impact wil maken bij je klanten spreekt iedereen dezelfde taal en begrijpt iedereen in de organisatie hoe je de klant echt raakt.

Graag nodigen wij je uit voor de unieke introductie van Kantar’s CX+, op woensdag 10 april in de Skylounge van ons nieuwe pand. Voor deze interactieve en inspirerende bijeenkomst verwachten we professionals zoals jij, die binnen hun bedrijf verantwoordelijk zijn voor customer experience en/of branding.

Aan de hand van de resultaten van grootschalig Nederlands CX+ onderzoek in de bancaire dienstverlening laten we met branche-overstijgende aanbevelingen zien hoe je de kloof tussen merkbelofte en klantervaring kunt dichten. We baseren ons tevens op internationale ervaringen want CX+ is in verschillende landen uitgevoerd en zal, net als het succesvolle BrandZ onderzoek, uiteindelijk wereldwijd worden uitgerold.

Met deelname aan deze inspirerende bijeenkomst ben je verzekerd van concrete en aansprekende voorbeelden en cases die laten zien hoe je de customer experience van jouw merk naar een hoger niveau tilt. Bovendien leer je van de visie en ervaringen van andere aanwezigen die ook dagelijks op dit vlak actief zijn.

Hoor, leer en ervaar

  • Leer hoe merkbelofte en customer experience hand in hand gaan
  • Luister naar concrete voorbeelden uit de Nederlandse bancaire dienstverlening (betalen, sparen, beleggen)
  • Inspirerende en ervaren sprekers uit de praktijk
  • Aansprekende (internationale) customer experience cases
  • Concrete aanbevelingen om de kloof tussen merkbelofte en daadwerkelijke klantbeleving te dichten
  • Na afloop een borrel met een spectaculair uitzicht over Amsterdam

Meld je nu aan!

Wil jij de CX+ presentatie bijwonen? Het aantal plekken is gelimiteerd dus meld je aan via het onderstaande formulier. 

Let op: Het aantal parkeerplekken in onze parkeergarage is zeer beperkt en we adviseren je gebruik te maken van het openbaar vervoer. Ben je van plan om met de auto te komen, geef dan zo snel mogelijk het kenteken van jouw auto door. Dit kan door je kenteken in te vullen op onderstaand formulier. Wij laten weten of we een parkeerplek voor je kunnen reserveren. Rondom ons pand geldt betaald parkeren en de beschikbare plekken zijn beperkt.


Ja, informeer mij over Kantar events, product lanceringen en campagnes.
Ja, schrijf mij in voor de Kantar nieuwsbrief.


Let op: we behouden ons het recht om voorrang te geven aan deelnemers die overeenkomen met het profiel van ons evenement.

Praktische informatie

Datum | Woensdag 10 april
Tijd | Inloop om 14.30. Het programma eindigt met een borrel om 17.00
Locatie | Kantar in Amsteldok, Amsteldijk 166, 1079 LH,  Amsterdam
Navigatie adres | Trompenburgstraat 9, 1079 TM, Amsterdam

 

Uw gastheer tijdens CX+

Niels Berndsen 
m 06 43 06 73 09
Niels.Berndsen@kantartns.com