Commitment als betere gedragsvoorspeller | MIE 2018

Woensdag 31 januari

Over de presentatie


Nederland Schoon Kantar Public Commitment Gedragsvoorspeller MIE 2018

Hoe blijf je zwerfafval de baas en zorg je dat mensen hun leefomgeving schoonhouden? Aan de hand van een commitment-model voor not-for-profit laten Kantar Public en NederlandSchoon zien hoe je gedrag voorspelt. Nederlanders vinden in 2017 vaker dat Nederland schoner is. Vanuit de commitment-analyse blijkt dit nadelig; commitment rondom zwerfafval daalt omdat mensen denken dat het niet meer nodig is. Opletten dus! Hoe NederlandSchoon dat doet, hoor je in deze sessie.
 

Over de sprekers


Rick Nijkamp Kantar PublicRick Nijkamp - Kantar Public
Rick werkt als kwalitatief en kwantitatief onderzoeker bij Kantar Public op het thema gedragsverandering. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring met het benaderen en interviewen van moeilijk toegankelijke doelgroepen. Rick laat beleidsmakers zien waardoor het gedrag van hun doelgroep wordt beïnvloed en adviseert hen over beleid dat aansluit bij de belevingswereld van deze mensen.


Vincent Breedveld Nederland SchoonVincent Breedveld - Nederland Schoon
Vincent is als programmamanager bij NederlandSchoon verantwoordelijk voor de publieksactivatie en het landelijke platform Supporter van Schoon. Hij heeft een achtergrond in de Sociale Psychologie en was 13 jaar lang werkzaam bij diverse communicatiebureaus.

 

Presentatie gemist?Download de presentatie hier >>


Meer weten?

Neem dan contact op met:
Rick Nijkamp
t  020-5225319
Rick.Nijkamp@kantarpublic.com

 


Meer over het MIE


Kijk voor meer informatie over het MIE en het volledige programma op www.mie.nl