Authenticiteit in een connected wereld

Masterclass | donderdag 4 februari 

 

Over de masterclass

In onze connected wereld is authenticiteit belangrijker dan ooit. Practice what you preach of je wordt genadeloos aan de schandpaal genageld. Met een eerlijk verhaal klanten binden. Belangrijk. Maar hoe precies? Werk met ons online platform Think Tank, ervaar hoe co-creatie merkauthenticiteit kan verbeteren, en hoe je met super groupers aan je merk en communicatie kunt werken. More beer, less foam!

Deze Masterclass is grotendeels Engelstalig >>Over de sprekers

Carol Ansara
Carol Ansara is Qualitative Research Director bij TNS NIPO. Eerder was de Zuid-Afrikaanse Managing Director bij 360 Research en Director bij The Brand School. Ze werkte achttien jaar als Marketing Director bij Unilever HPC. Carol combineert een jarenlange ervaring met kwalitatief onderzoek met een sterke voorliefde voor marketing. Meer over Carol >>


Yvonne Dorkhom
Yvonne Dorkhom werkt sinds kort bij TNS NIPO als Expert Consultant Qualitative. Hiervoor was ze Consumer Insights en Private Label Manager bij Plus Retail. Als geen ander weet ze met klantinzichten organisaties te inspireren en aan te zetten tot concrete actie. Yvonne heeft een passie voor retail en kwalitatief onderzoek. In 2014 was ze genomineerd voor de MOAward Bedrijfsonderzoeker van het jaar.


Meer over het onderwerp
Meer lezen over Think Tank >>

Meer over het MIE

Kijk voor meer informatie over het MIE op www.mie.nl