Opvolging klantfeedback stelt zwaar teleur

  Klik hier om het orginele artikel te lezen op http://marketingtribune.nl/ (5 September 2016)
  Feedback vragen betekent het lef hebben je als bedrijf kwetsbaar op te stellen. Professionals zijn best bereid om feedback te geven, mits daar ook echt wat mee wordt gedaan. Maar daar wringt soms de schoen.

  Te vaak wordt er in B2B weinig tot niks gedaan met de verzamelde feedback. Een kwart van de bedrijven die klantfeedback verzamelen, analyseert noch rapporteert deze data. Vraag het dan niet, als je er toch niks mee doet! Natuurlijk kan het beter. Linda Cornelissen vertelt hoe.

  Benchmarkstudie
  Ieder jaar voert TNS NIPO samen met SpotONvision een benchmarkstudie uit naar een relevant B2B-thema. Dit jaar was het thema klantfeedback, klantbeleving en customer engagement. We vroegen bedrijven uitgebreid naar het contact met hun zakelijke leveranciers. ‘Hoe houd je met minder fysieke contactmomenten het klantcontact toch persoonlijk? We benchmarkten het klantcontact tussen de verschillende branches. In totaal namen we maar liefst 661 klantrelaties onder de loep. 

  De resultaten maakten we voor het eerst bekend op 17 maart op het B2B Marketing Forum. Dat is natuurlijk de perfecte setting daarvoor met zoveel B2B marketeers bij elkaar! Daarom stond Linda Cornelissen voor de vierde keer op het forum.
  De resultaten van het onderzoek kunt u nu gratis downloaden!